Her yer düzenli olarak açık olan pozisyonlara alımları gerçekleştiren Diyanet İşleri Başkanlığı bu yolda açık gördüğü birçok pozisyonlara personel alımları yapmayı hedefliyor.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, tarafından adayların uzun zamandır beklediği açıklama geldi. Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, açıklamasında Diyanet İşleri Başkanlığında gerçekleşecek olan personel alımları ile ilgili bilgiler verirken, Türkiye'deki bütün illerde ayrıca bir müftü yardımcısının artık kadın olarak atanması konusunda karar verildiğini söyledi.

Birçok kamu kurum ve kuruluşları personel alımları devam ederken son olarak Diyanet işleri başkanlığına ne zaman personel alınacağını merak eden adaylara beklenen açıklama Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ tarafından geldi. Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, yapmış olduğu açıklamasında Diyanet İşleri'nin İmam Hatip, Kur'an kursu öğreticisi ve müezzin kayyım alımları yapacağını duyurdu. Diyanet İşleri'nin imam-hatip, Kur'an kursu öğreticisi, müezzin kayyım alımına bu ayın içerisinde ilana çıkacağını dile getiren Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ,” Bu alımlarda rakamları belli etmiyorum, bunlar ilanda görülecek"dedi.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, tarafından açıklanan Diyanet İşleri Başkanlığı personel alımına dair yeni gelişmeler yaşandıkça sizlerle paylaşacağız.


 

Editör: TE Bilisim