Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığının bu sene kaç personel alımı yapacakları merak ile beklenirken Bakan Ahmet Arslan sonunda ilan bekleyen adaylara müjdeli haberi verdi. Bakan Ahmet Arslan katılmış olduğu televizyon programında personel alımına ilişkin değerlendirmelerde bulundu
.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan yaptığı açıklamasında 640 kişilik alım yapacaklarını belirtirken alım ilanının da bir ay içerisinde kamuoyuna duyurulacağı belirtildi. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak ve detaylar nedir?

DETAYLAR

Alım Yapacak Kurum: Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı
Alınacak Personel Sayısı: 640
İlan Ne Zaman Yayımlanacak: Bir ay içerisinde

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığının bir ay içerisinde personel alım ilanı yayımlaması ve kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 640 kişilik personel alımı gerçekleştirmesi bekleniyor. Peki alımlar hangi pozisyonlar için yapılacak.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın açıklamalarına göre mühendis, teknisyen ve tekniker kadroları için personel alımı yapılacağı müjdelendi. Bir ay içerisinde alım ilanının yayımlanması ile daha sonra bir alım ilanı daha yayımlanacak ve toplam bin 280 kişilik alımın gerçekleştirilmesi beklenmektedir. Alım ilanı yayımlanınca duyuru yapacağız.
Editör: TE Bilisim