Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yeni proje üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Yaz aylarında eğitimlerine üniversitelerde devam eden öğrenciler için sosyal çalışma programı kapsamında kamu kurumlarında istihdam edilecekler.

Yaz aylarında Haziran, Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında genç istihdamın arttırılması için yapılan proje kapsamında Üniversite öğrencileri iş hayatına başlangıç yapacaklar.

Sosyal çalışma programı ile yaz aylarında üniversite öğrencilerinin kamu kurumlarında istihdam edilmesi sağlanacak. Bakan Zehra Selçuk, yaptığı açıklamalarda düzenlemenin resmi gazetede yayımlandığını belirterek, toplumsal faydanın yanı sıra cep harçılığı da kazandıracak.

AYRINTILARI BELLİ OLDU;

Aile, çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt, proje 2019 yılı Haziran ayından itibaren faaliyete geçirileceğini, başvuruların İŞKUR üzerinden alınacağını, gençlerin proje ile kişisel gelişimlerine önemli katkılar sağlanacağını, hafta 3 gün uygulanacak programlarda gençlerin asgari ücret düzeyinde gelir elde edeceğini belirtti.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim