Milli Eğitim Bakanlığına 20 bin öğretmen alımı yapılacak.

Bilindiği gibi 3 Temmuz tarihinde Başkan Erdoğan, 100 günlük icraat programını açıkladı ve Milli Eğitim Bakanlığına ayrılan bölümde öğretmen atamaları yapılacağı belirtildi.  MEB yetkili isimden sosyal medya üzerinden müjdelediği 20 bin öğretmen alımı hayırlı olsun açıklamalarının ardından atama bekleyen öğretmen bekleyen adaylara umut oldu.

20 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI NE ZAMAN?

Sosyal medya paylaşımının silinmesi üzerine işin olsa ekibi olarak "öğretmen ataması yapılmayacak mı" diye sormuştuk.  Yeni bir gelişme daha oldu ve 20 Bin sözleşmeli öğretmen alımı yapılacağı MEB Bakanı Ziya Selçuk tarafından açıklandı. Buna göre öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? Başvurular ne zaman alınacak? soruları yöneltilmekte. 100 gün içerisinde yeni bir atama yapılması beklenmekte. Öğretmen adaylarına atama takvimini ve yeni gelişmeleri akataracağız.

MEB Bakanı Ziya Selçuk sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada; "100 gün içinde 20 bin öğretmen ataması yapacağız. Ülkemizde eğitimin gelişmesi için bizleri sürekli cesaretlendiren Cumhurbaşkanımız Sn. @RT_Erdogan'a, destekleri için Hazine ve Maliye Bakanımız @BeratAlbayrak’a @tcmeb ailesi adına şükranlarımı sunuyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun." denildi.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim