Bilindiği üzere 2017 yılına girmemiz ile Karayolları Genel Müdürlüğünü yıl sonuna kadar toplam bin 280 kişilik memur alımı yapacağı belirtilmişti. Geçtiğimiz aylarda Karayolları Genel Müdürlüğü 640 kişilik memur alımı yaptı ve 640 kişilik memur alımının da yakın zamanda yapılması beklendi.

Karayolları Genel Müdürlüğünün 640 kişilik memur alımı yapıp yapmayacağı ve yapacaksa ne zaman yapacağı meraklı şekilde beklenirken sonunda müjdeli haber Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yapıldı.

KGM MEMUR ALACAK!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yapılan açıklama ile Karayolları Genel Müdürlüğünün kendi bünyelerinde istihdam etmek üzer e640 memur alımı daha yapacağı belirtildi. Peki alımlar ne zaman yapılacak.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan KGM'nin 640 memur alımı yapacağı öğrenildi. Ancak şu anda alımların ne zaman yapılacağı bilinmiyor. Ulaştırma Bakanlığı bünyesinde bulunan PTT'nin 15 Ağustos da alımlara başlaması bekleniyor Bu alımlardan sonra TCDD'nin 700 memur alımı yapması ve KGM'nin de 640 memur alımı yapması bekleniyor. Alımların yakın zamanda bekleneceği tahmin edilmektedir.

TÜM İLANLARI BURADAN SORGULAYABİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim