Türkiye 11 Mart tarihinden bu yana corona virüs ile mücadele etmeye devam ederken son yapılan duyuruda binden fazla kişinin corona virüsü salgınına kapıldığı belirtildi. Virüs için Sağlık Bakanlığı önemli önlemler almaya başlarken Ayyıldız Tim bugün tüm resmi sosyal medya hesaplarından corona virüsüne ilişkin çok önemli bir duyuru yaptı ve bir çok kişi yorumlar ile yapılan paylaşımı destekledi. Açıklama da corona aşısının bulunduğu Türkiye için güzel şeyler olacağı dile getirildi.

Salgın Sırasında Çin Buldu

Ayyıldız TİM tarafından yapılan duyuruda virüs için önemli belgelerin sızdırıldığı ve devlet konuşmalarına bakıldığında Çin Halk Cumhuriyetinin salgın sırasında corona virrüsünü etkisiz hale getirecek aşıyı bulduğunu ve insanlarını bu şekilde salgından koruduğunu duyurdu. Türkiye için 15 - 20 günlük süre zarfında güzel şeyler olacağını ve herkesin bu süreye kadar tedbirli olmaya devam etmesi gerektiği belirtildi. Öte yandan Ayyıldız Tim Çin'in neden virüsü hemen piyasaya sürmediğini de dile getirdi.

Çin Virüsün Yayılmasını Bekliyor

ABD ile AB'nin Çin üzerindeki oyunu olan corona virüsten Çin'in kurtulduğunu ancak büyük ekonomik yara aldığını belirten Ayyıldız Tim, Çin'in bir nevi ABD ile AB'den intikam aldığını, virüsün iyice yayılmasını beklediği ve yayıldıktan sonra virüsü piyasaya sürerek ekonomisine büyük fayda sağlamayı amaçladığını dile getirdi.

Editör: TE Bilisim