Ülkemizin en önemli sigorta şirketlerinden bir tanesi olarak bilinen ve Türkiye genelinde mutlu müşteriler ile her geçen gün büyümeye deavam etmekte olan Axa Sigorta ihtiyacı olduğu kadrolara yeni ilanlar çıkarak personel alımları gerçekleştirmekte ve dev kadrosu ile büyüme hedeflerini artırmaktadır. Axa sigorta tarafından yeni çıkılan 7 farklı kadro için personel alımları sürmekte olup nitelikleri uygun olan adaylar bu 7 farklı kadro için müracaatlarını gerçekleştirebilir. Peki bu 7 kadro nedir, adaylar müracaatlarını nasıl yapabilir?

Alınacak Kadrolar Nelerdir?

Axa Sigorta tarafından yeni çıkılan kadrolara bakıldığındaBroker & Captive Kanal Yönetimi Uzmanı, Bölge İdari İşler Uzmanı, Satış Uzmanı, Uzun Dönem Stajyer, Compliance and Data Privacy Specialist, Uluslararası Hizmetler Uzmanı, Avukat pozisyonları için personel alımları yapılmaktadır.

Aranmakta Olan Şartlar Nelerdir?

Axa Sigorta tarafından yukarıda çıkılan kadrolar için özel şartlar aranmaktadır. Özel şartlara adayların ilanları açarak bakması gerekmekte olup genel şartlar olarak takım çalışmasına yatkın olmak, sorumluluk sahibi olmak, kılık kıyafetine özen gösterir olmak, ilgili bölümlerden mezun olmak, dinamik olmak gibi şartlar aranmakta olup bu şartların yanı sıra pozisyonlar için değişmekte olan özel şartlar da talep edilmektedir. Adayların resmi başvurularını yapabilmeleri için ilgili linki hemen aşağı bölüme eklemekteyiz. Diğer kuruluşların ilanlarını takip etmekte ve müracaatları gerçekleştirmek için adayların sosyal medya üzerinden bizleri takip etmesi gerekmektedir.

Resmi Başvuru Linki: https://bit.ly/2FxLhuW