Jandarma Genel Komutanlığına bağlı birimlerde görevlendirilmek üzere çok sayıda uzman erbaş alımlarına başvurular devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde açıklanan Sahil Güvenlik Akademisi ile Jandarma Genel Komutanlığına bağlı Lojistik branşında 12 farklı kadrodaki uzman erbaş alımlarında başvurular devam ediyor. İlkokul mezunu çok sayıdaki alım ilanına erişmek için tıklayın. Ayrıca  1457 kişilik erbaş alımından sonra Asayiş Uzman Erbaş alımlarının yapılması beklenmekte. Asayiş uzman erbaş alımlarında ne kadar askeri personel alımı beklendiğine iliştin son gelişmeler için tıklayın

UZMAN ERBAŞ ALIMLARI;

Lojistik uzman erbaş alımlarında başvurular devam ediyor. 29 kasıma kadar devam edecek başvuruların sonrasında Asayiş branşında alımlar yapılması bekleniyor. Önceki dönem eğitimlerine devam eden erbaş personellerinden asayiş sınıfında 2 Bin 646 kişi yemin törenin ardından görevlerine başlayacaklar. Bu eğitimlerin tamamlanması ile yeni ilanların açıklanması ile devam edebilir. İşin olsa ekibi olarak resmi bir açıklama yapılır yapılmaz detayları aktarmaya devam edeceğiz. Bunun için;  işin olsa mobil uygulamasını indirmeyi unutmayın.

İşin olsa mobil uygulaması

İŞİN OLSA