Açıköğretim sistemi ile öğrenimlerine devam eden 2.5 milyon öğrencinin gözü kulağı Anadolu Üniversitesinden gelecek resmi açıklamaya kilitlendi.

Anadolu Üniversitesi, Aöf 2019 yılı bahar dönemi final sınav sonuçları ne zaman açıklanacağı belli oldu. Buna göre İki yıllık ön lisans ve dört yıllık lisans bölümlerde öğrenimlerine devam eden 2.5 milyon aöf öğrencisinin, mezun durumunda olan öğrenciler için diploma heyecanı sardı. Diğer yandan 3 ders sınavı ve yaz okulu bekleyenler için ise yaz döneminin planlayabilmeleri için sınav sonuçlarının bir an önce açıklanmasını istemektedir. 

AÖF SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK BELLİ OLDU!

Anadolu Üniversitesi AÖF rektörü sosyal medya üzerinden aöf final sonucu ne zaman açıklanacak diye soran adaylara esprilli dille cevaplandırdı. Prof. Dr Şafak Ertan Çomaklı,  sosyal medya adresi Twitter üzerinden yaptığı paylaşımlarda "Belli yarın belki yarından da yarın " diyerek adayları daha da heyecanlandırdı. Sosyal  medya üzerinden hissediyorum yakında açıklanacak twiti atan öğrencileri de Retweetledi.

AÖF SINAV SONUÇLARI İÇİN AÇIKLAMA;

Anadolu Üniversitesi Açık öğretim Fakültesi sınav sonuçları için yeni bir açıklama yaptı. Açıklamada, resmi tatil nedeniyle notların yayımlanmasının uzadığı ve 13 Haziran tarihi itibari ile sınav sonuçlarının açıklanacağı belirtildi. 13 Haziran perşembe günü mesai saatleri içerisinde aöf bahar dönemi final sınav sonuçları AÖF mobil uygulama ve AÖF Kampüs sitemi üzerinden adaylara duyurulacak. İlk olarak Aöf mobil uygulamasında açıklanması bekleniyor. Güncel uygulamada sınav sonuçlarını öğrenmek için; Uygulama penceresinde T.C. ve şifre ile giriş yapmak ardından sağ menülerden sınav sonuçlarını tıklamak, 2018-2019 Bahar dönemini tıklayıp notları öğrenmek mümkün olacak. 

YÜKSEK LİSANS BAŞVURULARI BAŞLADI;

Diğer bir gelişme ise aöf 2019-200 eğitim ve öğretim dönemi yüksek lisans başvuruları başladı. Sosyal Bilimler, Fen Bilimleri Eğitim Bilimleri Fakültesinde, Sağlık ve Güzel Sanatlar Fakültesi bölümlerinde tezli ve tezsiz yüksek lisans yapmak isteyen adaylar için uzaktan ve yüz yüze eğitim ile programlara başvurular 10 Temmuz tarihine kadar devam edecek. 23 Eylül tarihinde eğitim dönemi başlayacak. Aöf sonuçları açıklanır açıklanmaz işin olsa okuyucularına anında haberdar edeceğiz.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim