Türkiye için oldukça önemli şehirlerden bir tanesi olan Ankara'da da referandum oy verme işlemleri tamamlandı ve yetkililer sandıktan çıkan oyları saymaya başladı. Peki Ankara'da şu an referandum sonuçları ne durumda? Evet hayır oy yüzdeleri kaç oldu? Son durum nedir?

ANKARA REFERANDUM OY SONUÇLARI - EVET HAYIR OY YÜZDELERİ

Evet: %61 (Yeni sonuçlar geldikçe süreli olarak güncellenecektir)
Hayır: %39 (Yeni sonuçlar geldikçe sürekli olarak güncellenecektir.)
Açılan Sandık Yüzdesi: %14 (Yeni sonuçlar geldikçe sürekli olarak güncellenecektir.)


TÜRKİYE GENELİ REFERANDUM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ
İSTANBUL REFERANDUM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ
İZMİR REFERANDUM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Yukarıda belirtilmiş olan oy oranları ve açılan sandık yüzdesi sürekli olarak gelen veriler ile güncellenecektir. Politikanın yakından takip ettiği Ankara referandum sonuçlarını İşinOlsa olarak bizlerde yakından takip ederek gelen verileri sizler ile paylaşacağız. Bu Ankara referandum sonuçları sayfası aracılığı ile Ankara referandum evet hayır oy oranları hakkında bilgi sahibi olabileceksiniz.

SONUÇLAR GELMEYE DEVAM EDİYOR

Ankara ili için referandum oy sonuçları anlık olarak gelmeye devam ediyor. Açılan sandıklardan sayılan oyların verileri sisteme girilmekte olup evet hayır oy yüzdesini sizler için anlık takip ederek sayfaya girişini sağlamaktayız. Sizlerde Ankara referandum oy sonuçları ve Ankara referandum evet hayır oy yüzdesi hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Yine tüm Türkiye geneli referandum oy sonuçlarını da sizlere diğer sayfamızdan anlık olarak iletmeye devam ediyoruz.