Meteoroloji Genel Müdürlüğünden açıklanan hava durum raporlarına göre Ankara İlinde hafif kar yağışlı olacak. Sıcaklık derecesi ise 0,4 derece olarak açıklandı. Buna göre Tüm Türkiye genelindeki kar yaşı beklenen iller ve haritalı hava durumu aşağıda. Diğer yandan İstanbul Ankara, Bursa, Kocaeli, bir çok ilde öğrenimlerine devam eden öğrenciler okulların yarın tatil olup olmayacağını merak etmekteler.

ANKARA 7 OCAK KAR TATİLİ VAR MI?

Başkent Ankara'da 6 ocak tarihinde kar yaşı etkisini göstermeye başladı. Buna göre Ankara Valisi Vasip Şahin sosyal medya hesabı üzerinden öğrenimlerine devam eden öğrenciler için kar yağışı tatili verip vermeyeceği merak konusu. 18:30'a kadar herhangi bir kar tatili ilan edilmezken, ilerleyen saatlerde gelişme olduğunda bu konuda detayları aktaracağız.

Bugün 6 Ocak tarihinde Bilecik, Isparta Eskişehir, Kütahya, Sivas, Adıyaman ilçelerinde Bozcaada ve Gökçeada'da eğitime bir gün ara verildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu ile ilgili yaptığı son dakika değerlendirmesine göre salı günü de kar yağışı bazı bölgelerde etkisini göstermeye devam edecek. Bu konuda hava sıcaklığı ise normal seyrinde devam edecek. 7 Ocak salı okulların tatil olduğunda işin olsa sitesi üzerinden an bean aktarmaya devam edeceğiz.