Sebze satış noktalarında yapılacak. olan satışlar ile üreticiden tüketiciye doğrudan erişim sağlanacak. Ankara Büyükşehir Belediye 15 farklı noktada tanzim satış çadırları kurdu.

Türkiye genelinde farklı illerden getirecek olan sebzeler için Antalya İzmir, Kütahya, Mersin tarım kredi kooperatifleri tedarik sağlayacak ve çadırlarda satışı başlanacak. Şuan 15 olarak açıklanan tanzim satış noktalarının ilerleyen günlerde 30'a kadar yükseltileceği belirtildi.

ANKARA TANZİM SATIŞ YERLERİ;

15 noktada başlayan satış yerleri belli oldu. Ankara halkına yapılacak satışlarda kilo kotası getirilecek. Sincan Lale Meydanı, Yenimahalle Batıkent Gimsa karşısı, Etimesgut Belediyesi karşısı, Keçiören Kuyubaşı Metrosu çıkışı, Keçiören Belediyesi önü, Gölbaşı Belediyesi, Kurtuluş Parkı, Altındağ Ulus Metrosu çıkışı, Altındağ Siteler İtfaiye Meydanı, Hasköy Cemre Parkı, Pursaklar Hicret Camisi önü, Mamak Şafaktepe Parkı, Mamak Bostancık Caddesi, Abdi İpekçi Parkı, Kızılay 15 Temmuz Milli İrade Meydanı olarak açıklandı.

Ankara 15 farklı noktalarda kurulan çadırlardaki satışlar ürünlerde 11 şubat pazartesi tarihinden itibaren başlayacak. İlk etapta özellikle pahalı sebzelerden kabak, patates, biber, salatalık, domates soğan yer alacak.

Gelişmelerden anında haberdar olmak için;

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim