Ankara emniyeti alarmda. Canlı bomba şüphesi Ankara polisini alarma geçirdi. Vatandaşların Eğitim ve Araştırma Hastanesi civarında bir kişiden şüphelenmesi ile kent genelinde güvenlik alarmı en üst seviyelere çıkarıldı. Şüphelinin doktor önlüğü giydiği bilgisi alınırken, polis telsizinden şüphelinin eşgalide geçildi. Verilen eşgale göre şüpheli şahıs, Kapri pantolon giyen,  20 – 25 yaşlarında, sarışın ve üzerinde doktor önlüğü bulunuyor. Aynı zamanda şüphelinin elinde kitaplar bulunduğu da polis anonsunda yer aldı.

Canlı Bomba Şüphelisi Yakalandı

Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi civarında canlı bomba olduğundan şüphelenilen bir kişi nedeni ile Ankara polisi alarm durumuna geçmişti. Polisi alarma geçiren kişinin erkek değil kadın olduğu ve polis ekipleri tarafından göz altına alındığı öğrenildi.

Bugün öğlen saatlerinde yaşanan olayın ardından eşgali verilen şüpheliyi polis Ankara’nın her yerinde aramaya başladı. Güvenlik seviyesinin en üst seviyeye çıkartıldığı kentte polis ekipleri uygulama noktaları oluşturarak kimlik kontrolü de yaptı. Üzerinde doktor önlüğü olduğu tespit edilen şüphelinin eşgaline uygun olduğu öğrenilen bir kişinin polis tarafından bir petrol istasyonunda gözaltına alındığı bilgisi geldi. Gözaltına alınan şahsın kadın olduğu ve kimlik tespiti için emniyete götürüldüğü de gelen bilgiler arasında yer aldı. Ankara polisinin titiz çalışmasının ardından canlı bomba şüphelisinin kısa sürede yakalanması ile Ankara’lılar da derin bir nefes aldı. Şüphelinin emniyette işlemleri devam ediyor.