Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna yeni oturan ve oturduğu günden buyana Ankaralılara müjdeli haber vermeye gayret etmeye çalışan Doç. Dr. Mustafa Tuna Belediye'de, belediye personellerinde ve Ankara genelinde önemli değişiklikler yapmaya devam ediyor.

Ankaralıların huzuru ve güveni için çalışmaların devam ettiğini aralıklarla duyurmakta olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna Ankaralı halkın yapılmasını istediği, şikayet ettiği ya da önerilerini sosyal medya üzerinden almaya devam etmekte ve uygun gördüğü konular hakkında çözümler üretmektedir. Sosyal medya üzerinden aldığı öneriler doğrultusunda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna AŞTİ konusunda da bir müjdeli haber daha verdi.

AŞTİ OTOPARK SÜRESİ UZATILDI!

Her gün on binlerce kişinin kullandığı ve binlerce otobüsün, aracın geçiş noktası olarak bilinen Ankara Şehirler Arası Terminali AŞTİ'de yakınlarını otobüse bindirmek isteyenler bilindiği üzere araçlarını otoparka park etmektedir. Ancak AŞTİ'de ücretsiz otopark süresi 25 dakika idi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna'ya gelen isteklerin artması üzerine Başkan harekete geçti ve kamuoyuna resmi Twitter hesabı aracılığı ile müjdeli haberi duyurdu. Yapılan açıklama da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna AŞTİ'de ücretsiz otopark süresinin bundan sonra 50 dakikaya çıkarıldığını müjdeledi. Ankaralılar AŞTİ'de 50 dakika boyunca ücretsiz olarak para vermeden araçlarını bekletebilecek.

Editör: TE Bilisim