Ankara Büyükşehir Belediyesinin göz bebeği noktaları arasında yer alan Ankara Şehirlerarası Otobüs Terminali (AŞTİ) her gün on binlerce kişiyi Ankara'dan uğurlamakta ve ağırlamaktadır. Aileler yakınlarını AŞTİ'ye bırakmak için otoparkı kullanmakta olup otoparkta sadece belirlene süre boyunca ücretsiz olarak kalabilmektedir.

Peki Ankara AŞTİ otopark ücretleri ne kadar? Ankara AŞTİ ücretsiz otopark süresi nedir? AŞTİ aile otomobili, binek araçlar için ücretsiz mi? İşin Olsa ekibi olarak tüm bu soruların yanıtlarını veriyoruz.

ANKARA AŞTİ OTOPARK DETAYLARI

1-) Ankara AŞTİ Ücretsiz Otopark Süresi Ne Kadar?

Ankara Ankara Şehirlerarası Otobüs Terminali (AŞTİ)'de eğer yolcu indirmek ya da bindirmek için ücretsiz otoparkı kullanmak istiyorsanız süreniz 50 dakikadır. Bu süresi 25 dk idi fakat Başkan Tuna yaptığı duyuruda süreyi 50 dakikaya çıkarttıklarını duyurdu (6 Ocak 2018).

2-) AŞTİ Otopark Ücretsiz Mi?

Hayır AŞTİ otoparkı sadece ilk 50 dakika ücretsizdir. 50 dakikadan sonra ücretlidir. Aracınızı binek, ticaret, aile otomobili olup olmaması önemli değildir.

3-) AŞTİ Otopark Ücretleri Ne Kadar?

AŞTİ otopark ücretlerinde değişiklikler yapıldığı için net fiyatları sizlere vermiyoruz fakat 50 dakikadan sonra AŞTİ otoparkına 7,5 TL'den başlayan ücretler ödemeniz gerekmektedir. Kaldığınız her 10 - 25 dakika arasında ekstra daha fazla ücret ödersiniz.

Editör: TE Bilisim