ÖSYM tarafından açıklanan YKS yerleştirme sonuçlarıyla birlikte Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi önlinsans ya da lisans programlarına yerleştirilen öğrencilerin başvurularının 3 Eylül 2018 tarihinde başlayarak 10 Eylül 2018 tarihine kadar devam edeceği açıklanmıştı.

YERLEŞTİRİLEN ADAYLAR BAŞVURULARINI İNTERNETTEN YAPACAK

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi bünyesinde bulunan İktisat ve ya İşletme Fakültelerine yerleştirilen adaylar başvurularını internet sistemi üzerinden yaparak 10 Eylül 2018 tarihine kadar tüm başvurularının bitmesi gerektiği bildirildi. İnternet üzerinden başvuru yapmaya imkanı olmayan yerleştirilen adayların Türkiye'nin her ilinde bulunan Açıköğretim Fakülteleri bürolarına giderek kayıtlarını tamamlamaları gerektiğini aksi halde tercihlerinin geçersiz sayılacağı açıklandı.

10 Eylül tarihinde bitecek olan başvurular için daha sonra hiçbir şekilde başvuru süresinin uzatılmayacağı ve kayıtlarının alınmayacağı açıklandı. 

Yapılan başvurulardan daha sonra sınavsız ikinci üniversite göremk isteyen Anadolu Üniversitei Açıköğretim Fakültesinin lisans ya da önlisans programlarından herhangi birininde eğitim görmek isteyen adayların başvurularını yapabilecekleri açıklandı.

Editör: TE Bilisim