Açıköğretim sistemi ile öğrenimlerine devam eden yüz binlerce öğrencinin gözü kulağı Anadolu Üniversite Açıköğretim sonuçlarının açıklanmasında. 2018-2019 eğitim dönemi AÖF ara sınavları 13 ile 14 Nisan tarihleri arasında tamamlandı. Buna göre adaylar için sınav soruları ise 15 Nisan tarihinde adaylara duyuruldu.

Sınav sorularına itirazlarında tamamlandığı sınavda sorular webiner üzerinden çözülerek adayların bilgisine sunuldu. Dört yıllık ve iki yıllık programlarda öğrenimlerine devam eden yüz binlerce öğrenci için sınavların neticelendirilerek sonuçların duyurulmasın beklemekteler. 

AÖF sınav sonuçlarını en az 10 gün içerisinde duyurmakta. Buna göre Bahar dönemi sınav sonuçları bu hafta içerisinde açıklanması bekleniyor. 25 Nisan tarihine kadar aöf kampüs sitesi üzerinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresi ile sonuçlar öğrenilebilecek.

ANADOLU ÜNİVERSİTESİNDEN AÇIKLAMA!

Üç ders sınavı içinde yeni gelişme yaşanıyor. Buna göre İktisat Fakültesi, İşletme ile Açık öğretim öğrencilerinin üç ders sınavı 27 Temmuz tarihinde yapılacak. 

ÜÇ DERS SINAVI HANGİ İLLERDE YAPILACAK?

Türkiye genelinde 17 ilde ve KKTC'de sınavlar gerçekleştirilecek. Buna göre İstanbul, Gaziantep, Ankara, Konya, Samsun, Diyarbakır, Sivas, Trabzon, Van, Antalya, Bursa, Denizli, Kayseri, Erzurum, İzmir, Adana, Eskişehir illerinde 3 ders sınavı yapılacak.

Anadolu Üniversiteinden yapılan açıklamada; "Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin 2018-2019 Öğretim Yılı Akademik Takviminde yer alan ve 20 Temmuz 2019 tarihinde yapılması planlanan Üç Ders Sınav tarihi 27 Temmuz 2019 olarak değiştirilmiştir. " denildi. Diğer gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim