Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığında  görev almak üzere engelli memur alımı yapılacak. Bakan Fatma Betül SAYAN KAYA yeni yaptığı açıklamada müjdeyi verdi. Aile Bakanı KAYA, engelliler haftası nedeniyle bir etkinliğe katıldı.

MÜJDEYİ VERDİ!

Bakan Fatma Betül SAYAN KAYA biz birlikte güçlüyüz etkinliğinde gündeme ilişkin pek çok konuda açıklamalarda bulundu. 10 Mayıs 16 Mayıs tarihleri engelliler haftası nedeniyle gerçekleşen etkinlikte en önemli konu başlıklarından bir tanesi de yeni yapılacak engelli memur alımı oldu. Bakan KAYA 2 bin 500 engelli memur alımının yakın zamanda yapılacağını belirtti.

AİLE BAKANLIĞINA PERSONEL ALIMI

Aile Bakanlığına yapılan personel istihdamına değinen Bakan KAYA son aylarda yapılan alımlar ile birlikte 54 bin personele ulaştıklarını belirtti. Yeni engelli memur alımının ne zaman yapılacağını açıkladı. Yapılan açıklama şöyle; "Geçtiğimiz aylarda yaptığımız atamayla birlikte bu rakamı 54 bine çıkarmış durumdayız. İnşallah önümüzdeki 6 ay içerisinde 2 bin 500 engelli kardeşimizin daha kamuda istihdamını gerçekleştireceğiz." dedi.

Editör: TE Bilisim