Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının, ASDEP kapsamında binlerce memur personel alımı yapacağı bekleniyordu. Konu hakkında bakanlıktan ve Bakan Fatma Betül Sayan'dan açıklama yapılmadığı için alımlara ilişkin net detaylar bilinmemekteydi ve sonunda merak ile beklenmekte olan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının ASDEP personel alımı hakkında Bakan Fatma Betül Sayan adaylara müjdeleyici bir haber verdi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan, Diyarbakır'da yaptığı açıklamasında (ASDEP) kapsamında Bakanlığa toplam 40 sosyal destek personeli alımı yapılacağını müjdeledi.

ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE ALIM YAPILACAK

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan yaptığı açıklamasında Diyarbakır için ASDEP kapsamında 40 sosyal destek personel alımı yapılacağını belirttiği gibi yine Diyarbakır için alınacak olan 40 memur personel alımının önümüzde ki günler içerisinde yapılacağını belirtti.

Buna göre Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının önümüzde ki günler içerisinde 40 sosyal destek personel alımının yapılması bekleniyor. Alım ilanının Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından hazırlanarak Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile kamuoyuna duyurulması beklenmekte olup alım ilanının yayımlanması ile sizlere bilgi vereceğiz.