Cumhurbaşkanlığı tarafından alınmış olan karara göre Aİle Bakanlığına yeni atama ve görevden alma kararları yayımlandı. 23 Ağustos 2019 tarihli yayımlanmış olan duyuruya göre 30867 sayılı gazete'nin kararına göre Ailei Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına görevden alma ve boşalan kadrolaron yerine yeni atamalar atandı.

Karar: 2019/291

3 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2,3 ve 4üncü maddeleri gereğince Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmeter Bakanlığı Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürü Muhammet ÖRNEK görevden alınmış ve bu suretle boşalan Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Ali ÇEVİK atanmıştır.

Karar: 2019/292

Aile,Çalışma ve SOsyal Hizmetler Bakanlığın açık bulunan Personel Dairesi Başkanlığına 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü Maddeleri Gereğince Necip GÜLMÜŞ atanmıştır.

Karar 2019/293

Aile,Çalışma ve SOsyal Hizmetler Bakanlığda açık bulunan Avrupa Birliği ve Mali yardımlar Dairesi Başkanlığına 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince aynı yer kadının Statüsü Genel Müdür Yardımcısı Süreyya ERKAN atanmıştır.

Karar 2019/294

3 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin gereğince Aile,Çalışma ve SOsyal Hizmetler Bakanlığı İstanbul Aile,Çalışma ve SOsyal Hizmetler il Müdürü Önal İNALTEKİN görevden alınmış ve bu suretle boşalan İstanbul Aile,Çalışma ve SOsyal Hizmetler İl Müdürlüğüne Arzu GÜR atanmıştır.