Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı iki kategoride akıllı telefon ile yada tek mercek yansıtma ile Köprü: Kuşaklararası Dayanışma Fotoğraf Yarışması düzenliyor.

Aile ve toplumlar arası iletişim ile dayanışmanın önemine vurgu yapmak için aile bağlarının güçlendirilmesine dair farkındalık oluşturma amacıyla bir fotoğraf yarışması yapılacak.

BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ 7 BİN TL;

Ödüller iki farklı kategoride değerlendirilecek. Tek mercek yansıtma yada akıllı telefon fotoğrafçılığı olarak iki kategorideki ödül de farklı olacak. tek mercek kategorisi birincisi 7 Bin Tl ödül alacak. İkincisi 5 Bin Tl Üçüncüsü ise 3 Bin Tl ödül alacak. Akıllı telefon kategorisinde ise Birinci olan fotoğrafçı 3 Bin Tl ödül İkinci 2 Bin Tl Üçüncü fotoğrafçı ise 1.000 Tl ödül verileceği belirtildi. Ayrıca katılan yarışmacılara mansiyon sergileme ödülleri de verilecek. Eserler Cumhurbaşkanlığı yaşlılık şurasında sergilenecek.

Yarışmacı adayların başvurularda en faza 3 fotoğraf ile katılabilecek. Son başvuru tarihi 10 Şubat 2019 olarak açıklanan yarışmanın sonuçlar ise 15 Şubat tarihinde açıklanacak. Ödül töreni ise 20 ile 22 şubat tarihinde yapılacak. Yarışma T.C. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından organize edilecek. Başvurular online olarak yapılacak. 18 yaşından küçük olan adayların izin muafakatname için başvuru ilanında mail adresi belirtmekte. Son başvuru tarihine kadar izin belgesinin gönderilmesi gerekmekte.

Başvuru yapmak için tıklayın

Gelişmelerden anında haberdar olmak için

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA