Adalet Bakanlığı taşeron işçilerin kadro başvuru sonuçlarını açıkladı. Bilindiği gibi Adalet Bakanlığına bağlı olan Adli Tıp Kurumu taşeron başvuru sonuçlarını duyurdu. 2 Ocak ile 11 Ocak tarihleri arasında Adli Tıp Kurumu Başkanlığına yazılı başvuru yapan adaylar tespit değerlendirme komisyonları tarafından yapılan başvuru değerlendirmelerini adaylara duyurdu. 

Sürekli işçi statüsüne geçiş için yayımlanan 375 sayılı KHK hükümlerinin 23. maddesi ve 24. maddesi uyarınca başvuruları kabul edilenler ile başvuru şartlarını taşımayanlar ve başvurusu ret edilenler adaylara duyuruldu. Başvurusu red olanların red sebepleri de açıklandı. Toplam 140 personel başvuru yaptı. 137 personelin başvurusu kabul oldu. Kabul edilen adaylar sınava girecekler. Girecekleri sınavdan en az 50 puan almaları gerekli olacak. Ayrıca 2 Nisan 2018 tarihine kadar kadroya geçişleri yapılacak.

ADLİ TIP TAŞERON KADRO SINAVI NE ZAMAN?

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumuna bağlı olarak hizmet alımı sözleşmesi ile çalışmakta ile sürekli işçi statüsüne geçiş için adaylar nihayet sonuçları öğrendi. Tespit değerlendirme komisyonu tarafından red olunan adayların red sebeplerinde emeklilik halk etmiş olmaları ve 4 Aralık tarihinde görevde olmamak nedeniyle red oldu uyarısı verildi. Başvuru yapan adaylardan 4 kişi red cevabı aldı. Ayrıca kabul edilen adayların sınava alınacakları ve sınav tarihinin ise henüz belirlenmediği ilerleyen zaman diliminde sınav tarihinin duyurulacağı açıklandı. 

Kadro başvuru sonuçları listesi için tıklayın

Editör: TE Bilisim