Türkiye Halkbank  A.Ş. Banko Hizmetleri Asistanı (Gişe Görevlisi) personel alımı yapacak.

İlk kez küçük ve orta büyüklükteki işletmeler ile esnafa finansal destek sunarak 1933 yılından beridir Türkiye’nin önemli bankası haline gelen Halkbank, ihtiyaç bulunan kadrolarda personel alım ilanları açıklıyor.

6 Eylül tarihinde alınmaya başlanan başvurularda yaş şartında 1990 ve sonrası dünyaya gelen, lisans bölümlerden mezun, belirtilen 24 il de ikamet eden, askerliğini tamamlamış yada 30 Nisan 2020 yılına kadar ertelemiş olan adaylar başvuru yapabildiler.

ADAYLAR ONLİNE SINAVA GİREMEDİ!

2019 yılı Gişe görevlisi alım ilanı başvuruları geçtiğimizi haftalarda alınmaya başlandı. Sınav günü olan 13 Ekim tarihinde bir çok aday online sınava giremedi.

HALKBANK SINAVI ERTELENECEK Mİ?

Sınav başvurularını yapan adaylardan başvurusu olumlu değerlendirenler için sınav tarihi ve süre ile ilgili bilgiler mail olarak iletildi. Buna göre sınav linki bekleyen adaylar gönderilen linklere erişim sağlayamadılar. Sosyal medya üzerinden seslerini duyuran adaylar Halkbank'ın sınavı yenileyecek mi? Bir sonraki tarihe erteleyip ertelemeyecek mi merak etmekteler. Buna göre 14:00'da başlanacağı duyurulan sınava sorunsuz tamamlayamayan adaylar için gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim