Adana’da meydana gelen trafik kazası sonucunda can pazarı yaşandı. İnsan hayatının ne kadar ucuz olduğu Adana'da yaşanan trafik kazasında bir kez daha anlamış olduk. 


Adana’da portakal yüklü kamyon, toplu taşıma aracına çarptıktan sonra seyir halindeki otomobilin üzerine devrilince can pazarı yaşandı.

YOK BÖYLE KAZA


Edinilen bilgiye göre, kaza Seyhan ilçesine bağlı Sakarya Mahallesi’nde meydana geldi. Sürücüsü belirlenemeyen 02 KB 440 plakalı portakal yüklü kamyon, D-400 karayolundan Mersin istikametine doğru giderken sola doğru manevra yapan 01 M 0119 plakalı toplu taşıma aracına çarptı. Çarpmanın etkisiyle direksiyon hakimiyeti kaybolan kamyon, Semih Kazan yönetimindeki 01 NE 376 plakalı otomobilin üzerine devrildi. Kamyon sürücüsü kaza sonrası kaçarken aracın altında kalan otomobilde can pazarı başladı.

Otomobil hem kamyon kasasının hem de kasadan dökülen portakalların tamamen altında kaldı. Bu sırada, yoldan geçen vatandaşlar ve öğrenciler araçta sıkışan sürücüyü kurtarmak için büyük çaba harcadı. Bir taraftan da polis, sağlık ve Can-Kur ekiplerine haber verildi. Otomobil tamamen portakalların altında kaldığı için önce otomobil vatandaşlar tarafından portakallardan temizlendi. Bu sırada olay yerine Can-Kur ekipleri de gelerek sürücü Semih Kazan’ı sıkıştığı yerden kurtarmak için çalışma başlattı. Ekipler demir kesme makinesi ve kriko ile sürücüyü sıkıştığı yerden çıkardı. Sağlık ekipleri tarafından Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi’ne götürülen sürücünün hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Editör: TE Bilisim