Ülkemizde bilindiği üzere pek çok bölümde yığılmalar meydana gelmeye başladı. Özellikle Açıköğretim Fakültelerine giriş kolay olduğu için şu anda milyonlarca kişi aynı anda iki farklı bölümü okumaktadır. İşin Olsa ekibi olarak yığılmaların meydana geldiği bölümlerde atama bekleyen adaylarımızın sesi olmaya devam ediyoruz.

İşin Olsa ekibimize sosyal medya ve yorum bölümünden ulaşan çok sayıda Adalet ve Adalet Meslek Yüksek Okulu ön lisans mezunu adaylar atama istediklerini ve kamu kurumlarının kendileri için de kadro açmaları gerektiğini ifade etmekte olup bizlerde adaylarımızın sesleri olabilmek için bu özel haberi ürettik.

ADALET MEZUNLARINA KADRO AÇILMASI İSTENİYOR!

Ülkemizde örgün eğitim ve açıköğretim fakülteleri aracılığı ile Adalet ve Adalet Meslek Yüksek Okulu ön lisans mezunu (3003 nitelik kodlu) adayların sayısı 200 bin civarına ulaşmış durumda olup bu adaylar kendilerinin de seslerinin duyulması gerektiği ve kamu kurumlarının kadro açmasını talep etmektedir.

Bilindiği üzere Adalet Bakanlığı pek çok kadro için memur ve personel alımı gerçekleştirmektedir. Bu alımların pek çoğuna tüm en az lise mezunu adaylar müracaat edebilmekte olup pek çok kadroya da Adalet ve Adalet Meslek Yüksek Okulu ön lisans mezunu adayların müracaat etmesine izin verilmeyebilmektedir. Adaylar kendilerine kadro verilmesini talep etmekte olup İşin Olsa ekibi olarak bizlerin de en büyük temennisi adalet mezunlarının önü açılmasıdır.

Editör: TE Bilisim