Adalet Bakanlığına bağlı CTE Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğüne bağlı birimlerde görevlendirilmek üzere farklı kadrolarında 7.467 memur alımı yapılması bekleniyor.

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, TBMM'de yapılan görüşmelerde Adalet Bakanlığında Uzlaştırma kurumlarında devam eden ve uzlaşma ile sonuçlanan dosyalarının sayısı açıklandı. Bakan Gül Ceza evlerinde kalan hükümlü tutuklu sayısını belirterek, Ceza İnfaz Kurumlarında personel alımları konusunda açıklamalarda bulundu.

CTE MEMUR ALIMI;

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Adalet bakanlığı taşra teşkilatları olan ceza evlerinde personel sayısını açıkladı. Buna göre 2018 yılında 60 Bin 46 sayısına çıkartılan personel sayısının; 2002 yılından 2018 yılına kadar 34 Bin 639 arttığını vurguladı. Diğer yandan kamu kurumlarında İnfaz koruma memuru zabıt katibi kadrolarında görev yapmak isteyen adayların merak ettiği personel alımı için 7 Bin 467 memur istihdam edileceği müjdesini verdi. Ceza infaz kurumlarında alınması beklenen İnfaz ve Koruma Memuru, destek personeli, teknisyen, zabıt katibi kadrolarında ve ir çok kadroda ilan açıklanabilir.  İşin olsa ekibi olarak yapılacak alımlarda gelişme olduğunda aktaracağız. Bunun için işin olsa mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

İşin olsa mobil uygulaması

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim