Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü her sene açık pozisyonlarına göre çok sayıda İnfaz Koruma Memuru (Gardiyan) alımı gerçekleştirmektedir. 2017 yılı içinde ilgili kurumun İnfaz Koruma Memuru (Gardiyan) pozisyonu için personel alımı yapması beklenmektedir.

Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünün İnfaz Koruma Memuru (Gardiyan) alımını ne zaman yapacağı merak ile beklenmektedir. Konu hakkında açıklama var mı? Alımlar ne zaman yapılacak.

İLAN YAYIMLANSIN TALEBİ

İşin Olsa ekibine müracaat ederek seslerini duyurmak isteyen değerli okurlarımız için bu özel içerik üretilmiştir. Buna göre İnfaz Koruma Memuru (Gardiyan) pozisyonlarında istihdam etmek isteyen binlerce aday Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünün alım ilanı yayımlanmasını talep etmektedir.

ALIMLAR NE ZAMAN YAPILACAK

Adalet Bakanlığı ve Ceza İnfaz ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünden konu hakkında hiçbir açıklama yapılmadı. Yani şu an için alımların ne zaman yapılacağına dair bir bilgi yok. Fakat yakın zaman içerisinde kamuoyuna duyuru yapılması ve alım ilanının yayımlandığına dair bilgi verilmesi beklenmektedir.

İşin Olsa ekibi olarak bizlerce Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünün ilan yayımlamasını bekleyen binlerce aday bir anca önce Gardiyan (İnfaz Koruma Memuru) ilanlarının yayımlanmasını talep etmekteyiz.

TÜM ALIMLAR İÇİN TIKLAYINIZ
GARDİYAN MAAŞ VE GÖREVİ İÇİN TIKLAYINIZ