Adalet Bakanlığının bilindiği üzere 5 bin kişilik İKM, zabıt katibi, şoför, hizmetli vb. gibi kadrolara personel alımı yapacağını eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ duyurmuştu. Ancak adaylar beklediği gibi müjdeli haberleri alamadı ve duyurular yapılmadı. Şimdi adayların gözü koltuğa oturan yeni bakanda.

Geçtiğimiz günlerde Adalet Bakanı Abdulhamit Gül tarafından yapılan açıklama ile infaz koruma memuru (gardiyan) alımına ilişkin müjdeli bir haber verilmişti ve alımların yapılacağı duyurulmuştu. Peki alımlar ne zaman yapılacak.

ALIMLAR NE ZAMAN YAPILIR

Yeni Adalet Bakanı Abdulhamit Gül infaz koruma memuru (gardiyan) alımı yapılacağına ilişkin müjdeli haberi vermişti. Yani alımların kesin olarak yapılması bekleniyor. Fakat İşin Olsa ve adaylar tarafından en çok merak edilen soru şudur. Alımlar ne zaman yapılır.

Buna göre şu anda bayram tatili olmasından dolayı her hangi bir açıklamanın ya da yazılı duyurunun yapılması beklenmiyor. Bayramdan sonra infaz koruma memuru (gardiyan) alımına ilişkin duyurunun yapılması veya ilanın yayımlanarak alımların başlaması bekleniyor. İşin Olsa ekibi olarak bizlerde adaylar gibi İKM infaz koruma memuru (gardiyan) alımı duyurusunun en kısa süre içerisinde duyurulmasını beklemekteyiz.

TÜM ALIM İLANLARINI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim