Adalet Bakanlığı cephesinden yapılan açıklama ile 2017 yılı içerisinde toplam 16 bin kişilik personel alımı gerçekleştirileceği belirtilmiştir. 16 bin kişilik alımın Adalet Bakanlığı bünyesine alınacak olan tüm kadrolara dağıtılması beklenmekteydi.

Adalet Bakanlığı tarafından halen en çok merak edilen ve rağbet gösterilen gardiyan, infaz koruma memuru alımı için bir duyuru yapılmadı. Peki Adalet Bakanlığı infaz koruma memuru (gardiyan) alımları ne zaman yapılacak? Adaylar infaz koruma memuru, gardiyan alımlarının biran önce başlatılmasını talep etmektedir.

ALIMLAR BAŞLASIN TALEBİ

Adalet Bakanlığının kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere infaz koruma memuru ve gardiyan alımlarının bir anca önce başlatılması talep edilmektedir. Şu anda gardiyan pozisyonu için kaç kişilik personel alımı yapılacağına ilişkin her hangi bir bilgi yok.

HAZİRAN AYINDA İLAN YAYIMLANIR MI

Adalet Bakanlığının yıl sonuna kadar toplam 16 bin kişilik alım yapması beklenmektedir. Buna göre Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünün gardiyan alımlarını net olarak ne zaman yapacağına dair her hangi bir açıklama bulunmamaktadır ancak adaylar Haziran ayında kesin olarak ilanların yayımlanmasını talep ediyor. İşin Olsa olarak resmi kurumlar tarafından hazırlanan ve kamuoyuna duyurulan ilanları sizler için takip etmeye devam ediyoruz. İlanlar yayımlandığında sizlere konu hakkında bilgi vereceğiz.

TÜM HABERLER İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilisim