Adalet Bakanı Abdülhamit Gül katıldığı televizyon programında gündeme ilişkin pek çok konuda değerlendirmelerde bulundu.

Adalet Bakanlığına personel alımları için de açıklama yapan Bakan Abdülhamit Gül, hakim savcı adaylarını ve 10 bin personel istihdamında yapılması beklenen kadro dağılımını açıkladı.

CTE PERSONEL ALIMI NE ZAMAN?

Adalet Bakanlığında memur alımları ne zaman yapılacak soruna cevap veren Bakan Gül, yaptığı açıklamada kesin bir tarih olmadığını belirtti. "Adalet Bakanlığı ile Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesine 10 bin personel alımı gerçekleştireceğiz. Bu alımların ne zaman yapılacağına dair net bir tarih vermem uygun olmaz ancak çalışmalar devam ediyor" dedi.

KADRO DAĞILIMI;

Hangi kadrolarda alım yapılacağını da açıklayan Adalet Bakanı Gül, "İnfaz koruma memuru halk arasında gardiyan olarak bilinir, zabıt katibi, mübaşir, hizmetli, şoför, teknisyen ve daha birçok pozisyonda istihdamlarımız olacak" dedi.

Adalet Bakanlığı ve Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğüne çok sayıda alımlar için yayımlanacak personel alımı ilanlardan anında haberdar olmak için İşin Olsa Mobil Uygulaması indirerek bildirim alarak haberdar olabilirsiniz.

İşin olsa mobil uygulaması

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim