18 Mayıs 2018 tarihinde Adalet Bakanlığı bünyesi tarafından yayınlanan ilan ile birlikte CTE bünyesinde çalışmak üzere 7 bin 467 personel alımı yapılacağı duyrulmuştu. Duyuru ilanından hemen sonra istenilen pozisyon için adaylara başvuru imkanı tanınmış ardından başvurular kapatılıp hızlıca açıklandıktan sonra başvuruları geçerli sayılan adayların mülakatları alınmıştı. Fakat başvuruyu geçen adaylardan alınan mülakatların sonucu halen daha adaylara açıklanmadı. Açıklanmayan mülakatların sonucuyla birlikte pek çok mülakata giren adayların kafasında ki soru mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak ve iş başı ne zaman yapılacak?

ADAYLARIN ÇALIŞACAKLARI POZİSYONLAR

Adalet Bakanlığı tarafından yayınlanan ilanlar ile birlitke başvuru alımını geçip mülakata giren adaylar mülakat bünyesini de geçerlerse CTE bünyesinde şu pozisyonlarda çalışabilecek. " İKM (6681), Büro Personeli (49), Sağlık Memuru (223), CTE (266), Aşçı (42), Kaloriferci (21) adayların alımı yapılacağı açıklandı.

CTE bünyesine alacağı personellerin mülakatlarını 10 Eylül 2018 tarihinde de başlamış ardından sonuçların açıklanması için süre istemişti. Adayların mülakatlarda 100 tam puan üzerinden en az 70 puan almış olmaları gerektiği açıklandı.