Adalet Bakanlığı hem kendi kurumu hemde kendisine bağlı bulunmakta olan kurumları için yıl içerisinde çok sayıda memur ve personel alımları gerçekleştirmektedir. Adalet Bakanlığının ilanları genel olarak açıktan atama yöntemi ile gerçekleştirilmekte olup adaylar kuruma sözleşmeli statüsünde yerleştirilmektedir.

Geçtiğimiz günlerde Adalet Bakanlığının 2018 ve 2018 yılları içerisinde toplam 15 bin 500 kişilik memur alımı yapacağı duyuruldu. Bu haberlerin üzerine adaylar özellikle Adalet Bakanlığının memur alımı ilanı yayımlamasını meraklı bir şekilde bekler oldu. Peki Adalet Bakanlığının en çok rağbet gören kadroları arasında yer alan CTE gardiyan, infaz koruma memuru (İKM) kadrosu için memur ve personel alımı yapılacak mı?

GARDİYAN ALIMI

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü ihtiyaçları doğrultusunda gardiyan, infaz koruma memuru (İKM) alımı yapacak ancak alımların net olarak hangi tarih de yapılacağına yönelik her hangi bir bilgi bulunmamaktadır. Bilindiği üzere henüz geçtiğimiz ay CTE binlerce kişilik İKM alımı gerçekleştirdiği için yeni alımın hemen ilan edilmesi beklenmemekte olup 2018 yılına alımların sarkabileceği tahmin edilmektedir.

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü gardiyan, infaz koruma memuru (İKM) alımı ilanı hazırlanarak kamuoyuna duyuru yapıldığında İşin Olsa ekibi olarak sizleri konu hakkında bilgilendireceğiz. Duyurulardan ilk haberdar olmak için mobil uygulamamızı indiriniz.

Bildirim Almak İçin: Mobil Uygulamamızı Buradan İndirebilirsiniz

Editör: TE Bilisim