Adalet Bakanlığı bünyesinde bulunmakta olan Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü boş pozisyonların doldurulması için personel alım ilanları yayımlamakta ve adayların başvuru yapmasını beklemektedir. Geçtiğimiz haftalarda yayımlanan ilan ile Ceza ve Tevkifvleri Genel Müdürlüğünün kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 978 personel alımı yapacağı duyurulmuştu. Adaylar başvurularını il adliyeleri aracılığı ile yaptı.  Ceza İnfaz Kurumu Katibi, İnfaz ve Koruma Memuru, Şoför, Kaloriferci, Sağlık Memuru, Aşçı kadroları için başvurular kabul edildi. Başvuruların 18 Ocak 2017 tarihi ile açıklanması bekleniyordu. Peki açıklandı mı?

Sonuçlar İl İl Açıklanıyor

Adalet Bakanlığı, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 978 personel alımı başvuru sonuçları geçtiğimiz hafta sona erdi ve il il başvuru sonuçları açıklanmaya başladı. Başvuru yapan adayların genel olarak Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 70 ve üzeri puan almış olması beklenmekteydi. Söz konusu sonuçlar il adliye siteleri aracılığı ile açıklanıyor.

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 978 personel alımı başvuruları il adliyeleri aracılığı ile yapıldı ve sonuçlarda il adliyeleri ile açıklanmaktadır. Başvuru sonuçlarının şuan için tamamı belli olmadı ancak il adliyeleri kadrolara göre sonuçları açıklamaya başladı. Şu an için pek çok ilde kaloriferci kadrosunun sonuçları açıklanmış olup tüm kadroların sonuçlarının açıklanıp açıklanmadığını öğrenmek isteyen adayların aşağıda ki linki takip etmesi gerekmektedir.

http://www.ankara.adalet.gov.tr
http://www.konya.adalet.gov.tr/
http://www.antalya.adalet.gov.tr/
http://www.şehirismi.adalet.gov.tr/