Ülkemizin önemli kamu kurumları arasında yer almakta olan Adalet Bakanlığı açık pozisyonları için memur ve personel alımları gerçekleştirmektedir. Adalet Bakanlığı ilanlar Maliye Bakanlığının onayı ile yapılmakta olup ilanlar kurum tarafından hazırlanmakta ve Devlet Personel Başkanlığının resmi internet sitesi üzerindne yayımlanmaktadır.

Adalet Bakanlığının bu sene en az 5 bin kişilik ilan yayımlaması beklenmekteydi ancak her hangi bir ilanın kamuoyuna duyurulmamasından sonra alımlar iptal mi oldu soruları herkesin aklına geldi. Sonunda alımlar hakkında Adalet Bakanı Abdulhamit Gül müjdeli bir haber verdi.

TOPLAM 6 BİN MEMUR ALINACAK

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül tarafından yapılan açıklama da 6 bin kişilik memur alımı yapılacağı öğrenildi ve bu alımların 3 bin 500 kişiliği İnfaz Koruma Memuru (İKM), gardiyan kadrosu için ayrıldı.

Alınacak olan 3 bin 500 kişilik infaz koruma memuru (İKM) gardiyan aAdalet Bakanlığı bünyesinde yer almakta olan Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edecektir. Peki alımlar ne zaman yayımlanacak.

İLAN NE ZAMAN YAYIMLANACAK

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül tarafından yapılan açıklama ile Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünün toplam 3 bin 500 kişilik infaz koruma memuru (İKM) gardiyan alımı yapacağı öğrenildi. Peki alımlar ne zaman yapılacak. Buna göre alımların birkaç gün içerisinde ilan olarak duyurulması bekleniyor.

ADALET BAKANLIĞI 6 BİN MEMUR DETAYLARINI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim