Ülkemizin önemli kamu kurumlarından olan ve en çok memur alımı gerçekleştirmekte olan Adalet Bakanlığı açık pozisyonları için çok sayıda memur ve personel alımı gerçekleştirmektedir. Adalet Bakanlığı memur alımları genel olarak Maliye Bakanlığının onayına göre gerçekleştirilmektedir.

Adalet Bakanlığı memur alımları ne zaman yapılacak diye beklenirken sonunda müjdeli haber geldi. Buna göre Adalet Bakanlığı ile Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 6 bin kişilik infaz koruma memuru (İKM) gardiyan ve zabıt katibi alımı yapacak.

BAKAN MÜJDELEDİ

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül tarafından geçtiğimz günlerde bin 500 kişilik hakim ve savcı alımı ilanı değerlendirilirken yeni memur alımı hakkında da müjde verildi. Buna göre adliyeler ve cezaevleri için toplam 6 bin memur alımı yapılacak. Peki alımlar ne zaman yapılacak.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül tarafından yapılan açıklama ile Adalet Bakanlığının 2 bin 500 zabıt katibi ile Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünün 3 bin infaz koruma memuru (İKM) gardiyan alacağı öğrenildi. Alım ilanının hazırlandığı ve birkaç gün içerisinde kamuoyuna duyurulacağı müjdelendi. İlan yayımlandığın da sizlere konu hakkında bilgi vereceğiz.

TÜM İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim