Acıbadem Sağlık Grubu hastaneleri resmi internet siteleri üzerinden yayımlanan personel alım ilanına göre hastane bünyesinde çalışacak pekçok sayıda personel alınacağı açıklandı. Firma tarafından yayımlanan personel alım ilanlarına göre hastane bünyesinde personel eksikliği bulunan kulvarlara yapılacak olan başvurular yapılacak olan  değerlendirmelerden sonra adayların işe başlayıp başlamama durumları belli olacaktır.

Başvuru Yapılacak Olan Pozisyonlar

Acıbadem Sağlık Grubu bünyesine yapılacak olan personel alımı için adayların "idare personel, sağlık personeli, işçi ve hizmet perosneli" kadrolarına alım yapacaklarını açıkladı. 

Genel Başvuru Şartları

Acıbadem Sağlık Grubu tarafından yayımlanan personol ilanı metnine göre adayların yapacakları başvurularda öncelikli olarak genel başvuru şartları etkili olacağı ardından da özel başvuru şartları geldiği açıklandı. Yapılacak herhangi bir yanlış beyanamede adayların başvurularının geçersiz sayılacağı belirtildi. Adaylardan istenilen genel başvuru şartları şu şekildedir; " T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşından büyük olmak, istenilen eğitim seviyelerinden mezun olmak, sürekli olarak çalışmasına engel bir durum olmaması, bilgisayar programlarına hakim olabilmesi ve çalışacağı hastane bölgesinde ikamet ediyor olması" adaylardan istenilen genel başvuru şartlarındandır. 

Nasıl Başvuru Yapılır?

Başvurular farklı kariyer siteleri üzerinden yapılacağından, başvuru yapacak olan adayların farklı kariyer siteleri bünyesine girerek ilgili ilanı takip etmeleri gerekmektedir. Yada aşağıda sizlerle paylaşacğaımız bağlantı sayesinde ilgili ilanlara ulaşabilir ve başvuru yapabilirsiniz.

BAŞVURU ADRESİ:  http://bit.ly/acibadem-hastaneleri

Editör: TE Bilisim