A101 tarafından bu haftaki ürünlerin katoluğu vatandaşların bilgisine sunuldu. A101 Aktüel indirimli ürünler ile birlikte 13 Eylül 2018 Perşembe günü birbirinden eğlenceli aynı zamanda birbirinden ucuz kampanyalı ürünler vatandaşların satışına sunulacak. Bir çok vatandaşın merak ile beklemiş olduğu aktüel ürünlerin satışa sunulmasına çok az bir zaman kaldı. Bir çok vatandaşın sabırszılıkla beklemiş olduğu bu haftaki kampanyalı ürünlerde neler var, sizler için araştırarak haberimizin içerisine derledik..

Eylül ayının girişiyle birlikte ikinci kez aktüel ürünler ile karşınıza çıkan A101 okulların açılmasına kısa bir süre kala tüm okul malzemelerini ayağınıza getirerek öğrenci ve velileri beklenmedik şekilde büyük bir hizmet sağlıyor. Birbirinden indirimli okul ürünlerin yanı sıra A 101 marketlerinin klasik haline gelen elektronik alet kampanyası da bu hafta okul malzemeleri ile birlikte sizler ile olacak.

AKTÜEL ÜRÜNLER ve FİYATLARI

İndirimli fiyatlar ile birlikte sizlerede günler öncesinden reklam yapan A 101 marketleri yeni hafta katoloğuyla muhteşem bir şekilde geri dönmektedir. Elektronik aletler reyonunda Samsung galaxy J250F cep telefonu 899 TL fiyat ile kampanyalı olarak sizlere sunulacak. Mutfak için alacağınız bir çok yemek çeşidinde de bir çok kampanya sizleri beklerken, Petek 5000 gr toz şeker 19,75 TL indirimli fiyat ile kaçırılmayacak ürünler arasında bulunmaktadır. Toz şeker ile birlikte 1 kg fasulyenin fiyatı ise 12,95 TL den satışa sunulacaktır. Bu gibi kampanyalı ürünler ile A101 marketleri bu hafta sizlere misafir etmeye hazırlanıyor.

Editör: TE Bilisim