Ülkemizin en önde gelen perakende satış mağazaları liderleri olarak bilinen A101, Bim ve Şok Market Türkiye'nin dört bir yanında her şehrinde bulunan mağazaları ile halka en ucuz fiyattan hizmet vermeye gayret etmekte olup İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan duyuru neticesinde sokağa çıkma kısıtlamalarına ilişkin çalışma saatlerini değiştirdi. Buna göre BİM ve A101'den yeni duyurular geldi ve çalışma saatlerinin değiştiği belirtildi. Şok Marketten henüz bir duyuru yok. Peki marketlerin yeni çalışma saatleri nedir?

A101 Çalışma Saatleri

A101 tarafından yeni yapılan duyuru neticesinde hafta içi ya da hafta sonu fark etmeksizin artık marketlerin sabah saat: 10.00'da başlayarak akşam saat: 20.00'da kapatılacağı belirtildi. Müşterilerin marketleri ona göre kullanması gerekmektedir.

Bim Çalışma Saatleri

BİM Market tarafından kamuoyuna yapılan duyuruya göre hafta içi ve hafta sonu marketin sabah saat: 10.00 itibari ile açılacağı ve akşam saat: 20.00 itibari ile kapanacağı vatandaşların bu saatler aralığında hizmetlerden yararlanması gerektiği belirtildi.

Şok Çalışma Saatleri

Şok Marketten kamuoyuna çalışma saatlerine ilişkin duyuru yapılmadı ancak hafta sonu saat: 20.00'dan sonra Şok markette kapatılacak olup hafta için yönetmeliğe göre 20.00'dan sonra işletmeler kapandığından sonra Şok Markette de hafta için saat: 20.00 itibari ile hizmet vermeyecektir.