A101 marketlerince düzenlenen indirim kampanyalarıyla birlikte birçok teknolojik ürün satışa sunularak evlerinize yeni ürünler alabilme imkanı sağlayabilirsiniz. En yeni ve en indirimli teknolojik ürünleri satın alarak yaşamınaza A101 sayesinde renk katabilirsiniz. Bu haftaki gözde teknolojik ürünlerin satılacağı A101 marketlerinde ki indirim 27 Eylül 2018 tarihinde başlayarak 3 Ekim 2018 tarihine kadar devam edeceği açıklandı. 

A101 marketler zincirinin 27 Eylül haftasına özel yarattığı kampanyalar ve indirimler ile birlikte evinizde ki birçok elektronik eşyanızı yenileyerek yeni bir dünyaya kapı açabileceksiniz. Elektronik ürünleri kategorisinde birçok çeşit ürüne sahip olabileceğiniz gibi fiyat konusunda da sizlere özel olan indirimli fiyatlardan yararlanarak ülke genelinde yaşanılan ekonomik krize rağemen ucuz bir şekilde yeni teknolojik aletlere sahip olabileceksiniz.

TEKNOLOJİK ALETLERİ LİSTESİ VE FİYATLARI

A101 marketleri tarafından indirimli günler yaklaşarak birçok kişi her zamanki gibi en yeni ürünleri dışarıda bulamayacağı en uygun fiyatlar ile alabilecektir. A101 marketlerinin 27 Eylül 2018 tarihnden itibaren satışa sunacağı ürünler arasında 49 Ekran Toshiba Televizyon Led TV'yi 1999 TL'ye A101 marketleri tarafından satışa sunulacağı açıklandı. Samsung Galaxy J7 Duo Cep Telefonu ise 1499 TL'ye satışa sunulacak. Bu fiyatı fazla bulan vatandaşlar ise General Mobile cep telefonuna sadece 699 TL'ye sahip olabilecek. Bilgisayarlarınızda kullanmış olduğunuz mause setler ise 55 TL'ye satışa sunularak, Smart USB Bellekleri ise 27,95 TL'ye satın alabileceksiniz. Telefonlarınızın sarjz ömrünü uzatmak için kullanılna Powerbankler ise 37,95 TL'ye satışa sunulurken kulak üstü kablolu kulaklık ise 22,95 TL'ye satışa sunalacak olup bunlar ve buraya yazmadığımız birçok teknolojik aleti yarından itibaren A101 marketlerinden satın alabileceksiniz.

Editör: TE Bilisim