A101 aktüel indirimleri ile sizlerin yine dop dolu geçireceği bir indirim haftasına yaklaşılmakta. A101 marketleri her hafta olduğu gibi bu hafta kampanyasında da sizler için kaçırılmayacak ürünleri piyasaya çıkardı. Çıkarılan ürünler yarından itibaren Türkiye genelinde satışa sunulacağından sizlere A101 tarafından yayınlanmış indirim kataloğunu incelemenizi şiddetle önermekteyiz. Yine her hafta olduğu gibi bu hafta da en kampanyaı ürünler ile vazgeçilmez adresiniz olan A101'de kendinizi bulabileceksiniz.

A101 marketleri tarafından gerçekleşek olan indirimli bombardımanı yarın tüm A101 marketlerinde başlayarak 4 Ekim 2018 tarihine kadar devam edebilecek. A101 marketleri tarafından satışa sunulacak artık klasik haline gelen elektronik aletler ile birlikte mutfak eşyalarınızdan tutunda da ev için ihtiyaç olarak gördüğünüz tüm ürünleri bulup en uygun fiyat şeklinde alabileceksiniz.

A101 AKTÜEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER

A101 marketleri tarafından yarından itibaren satışa sunulacak ürünler arasında evinizde rahatça dikiş, nakış yapabilmeniz için dikiş makina seti sizlerin satışına sunulacak. Son teknolojiyle üretilen bu makinayı 449 TL'ye alabileceksiniz. Evlerinizde kullanabileceğiniz polar battaniyeyi ise 11,95 TL olarak satın alabileceksiniz. Çelik Çaycı seti 99,95 TL bayan çorablarını 2,95 TL olarak satın alabileceğiniz gibi Brode Perde ise 29,95 TL olarak satın alabileceksiniz. Çatal, bıçak takımı almak isterseniz ise A101 tarafından 50 Yıl garanti verilen takımı toplam da 24,85 TL'ye satın alabilrsiniz. Mutfak ve ev aletlerinin yanında bir çok teknolojik aleti de indirimli fiyatlar ile sahip olabileceksiniz. 

Editör: TE Bilisim