Dubai'de yılbaşı kutlamalarında çıkna yangın, korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Dubai'deki dünyanın en yüksek gökdeleni yakınlarında 63 katlı otelde yangın çıktı.


Dubai'deki dünyanın en yüksek gökdeleni Burç Halife yakınlarında bulunan 63 katlı bir otelde yılbaşı etkinlikleri hazırlığı yapıldığı esnada yangın çıktığı bildirildi.

Dubai polisi, sosyal paylaşım sitesindeki hesabından yaptığı açıklamada, "The Address Downtown" otelinde yangın çıktı. Sivil savunma yetkilileri ve ilgili kurumlar yangının söndürülmesi için çalışıyor" ifadelerine yer verdi. 

Yangının binanın yirminci katında dışarıdan başladığı, sivil savunma ekiplerinin binadakilerin tahliyesi için çalışmalara devam ettiği kaydedilen açıklamada, "Yangının binanın iç kısmına intikal etmemesi için çalışıyoruz" denildi. 

Olay yerine intikal eden sivil savunma ekipleri, otel ve çevre binalarda çoğunluğu yeni yıl kutlamalarını izlemek için toplanmış kişilerin tahliyesi için çalışmalara devam ediyor. Görevlilerin ayrıca olay yerine ulaşan yolları trafiğe kapattı. 

Yılbaşı kutlamalarına saatler kala oteli saran alevlerin çıkış nedenine ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı. 

Editör: TE Bilisim