Türkiye başta olmak üzere şu anda Amerika Birleşik Devletleri, Rusya, Çin Halk Cumhuriyeti ve tüm Avrupa Birliği ülkeleri uzayı yakından takip etmeye başladı. Öyle ki çok değil sadece birkaç sene gibi kısa bir süre içerisinde Mars'a koloni gönderme işlemleri başlayacak olup şimdiden dünya yüzeyinde insanlardan araştırmalar yapılarak ne gibi zorluklarla karşılaşılacağı büyük bir merak ile takip ediliyor. Geçtiğimiz haftalarda yayımladığımız ve yatarak 100 bin TL kazandıran işe büyük bir talep gelmişti. Bugün yapılan resmi açıklama ile başvurular resmen başladı. Sizlerde yatarak 100 bin TL kazanabilirsiniz.

Görev 3 Ay Sürecek

Uzaya gönderilecek olan astronotların taşımacılık sırasında ne gibi zorluklarla ile karşılaşılacağını tespit etmek için görevi sadece yatmak olan personeller alımı yapılacak. Adaylar göreve başladığında 2 ay gibi bir süre boyunca sadece yatacak. Bu süre zarfında yemeğini, suyunu, tuvalet ihtiyacını yataktan karşılayacak. (Tüm donanımlar hazır hale getirilecek). 2 ay sonrasında ise ilgili kişiye gerekli psikolog, rehabilitasyon, fizik tedavi vb. gibi ne ihtiyaçları varsa onlar karşılanacak ve 90 günün sonunda 100 bin TL gibi bir ücretin sahibi olarak meslekten ayrılacak. Alınan veriler taranarak astronotların karşılacağı sorunlar detaylı bir şekilde analiz edilecek.

Başvurular resmen baqşladı ve birkaç ay daha sürmesi beklenmektedir. Resmi olarak başvurularını yapmak isteyen adayların hemen aşağıdaki linki takip ederek eğer uygunlarsa müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir.

https://dlr-probandensuche.de/

Editör: TE Bilisim