Volkan Dimişgi isimli vatandaş, Ortağına kızıp 60 bin TL'lik otomobili uçurumdan aşağı attı. İşte2 015 model aracını uçurumdan aşağı atan o vatandaşın görüntüleri.


Muğla'nın Marmaris ilçesinde esnaflık yapan Volkan Dimişgi, borcunu ödemeyen arkadaşlarına ve iş ortağına kızarak Armutalan Mahallesi'ndeki Seyir Tepesine gitti. Yanında getirdiği arkadaşına cep telefonuyla kayıt yapmasını isteyen Dimişgi, kendisini de cep telefonundan çekerek ,"Kimse beni parayla tecrübe edemez, kimse sabrımı sınamasın" dedikten sonra çalışır durumdaki aracının el frenini indirip ittiği aracını uçurumdan aşağıya bıraktı.
Dimişgi, üzerine kayıtlı 48 SL 355 plakalı, 2015 model ve yaklaşık 60 bin lira değerindeki otomobilini uçurumdan atma anını da cep telefonuyla çekti. Dimişgi'nin aracı, daha sonra olay yerine getirilen bir çekici yardımıyla bulunduğu yerden çıkartıldı. Olayın ardından Marmaris Emniyet Müdürlüğü'ne ifade veren Dimişgi, hakkında "Mala zarar verme" suçundan işlem yapıldıktan sonra serbest bırakıldı.


"YAPACAK BİR ŞEYİM KALMAMIŞTI"
AA muhabirine açıklama yapan Dimişgi, iş ortağına ve iş yerine borcunu ödemeyenlere kızdığı için aracını uçuruma saldığını ifade etti.
Paraya pula önem vermediğini belirten Dimişgi, "Beni kimse parayla malla mülkle imtihan edemez. Ben kazandım, ben aldım, yine çalışır yine alırım" dedi.
Dimişgi, 2015 yılının başından beri bazı şanssız olaylar yaşadığını ve arkadaşları tarafından dolandırıldığını belirterek, "Yaklaşık 1,5 milyon lira param gitti. Bu şahıslara karşı da hiçbir şey yapamadım. Artık bunalıma girdim. Bana verdikleri bütün karşılıksız çekler elimde. Yapacak bir şeyim kalmamıştı. Kendime zarar vereceğime 'nasıl olsa arabayı ben kazandım ben aldım' diyerek onu uçuruma gönderdim. Başka yapacak bir şeyim kalmadı" diye konuştu.

Marmaris'te yaptığı işten dolayı bir çok insanın kendisini tanıdığını ifade eden Dimişgi, şöyle devam etti:
"Ben paraya, pula önem veren bir insan değilim. Allah sağlık, sıhhat, kuvvet versin yeter. Çalışır tekrar araba alırım. Bugüne kadar hayatımda hiç kimseye en ufak bir yanlışım olmadı ve olmayacak da. İnşallah bu seneden sonra iyi ve dürüst insanlara denk gelirim. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Çektiğim görüntüleri izleyen tüm arkadaşlarım destekçim olduğunu, gerekirse araba alacağını söyleyerek bana destek verdiler."

"EŞİM OLAYI DUYDUĞUNDA GÜLEREK KARŞILADI"
Dimişgi, Karadenizli olduğu için olaylara çok çabuk tepki verebildiğine işaret ederek, "Tez karar verip, çabuk heyecanlanıp, kızıyoruz. Eşim de aynı şekilde. Eşim olayı duyduğunda gülerek karşıladı. Sadece kızım biraz üzüldü ve 'baba sabahları beni okula nasıl bırakacaksın' dedi. Ben de kızım bir tane daha alırız dedim" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim