Taşeron yasasının yürürlüğe girmesi sonrası taşeron işçisi kadroya geçiş yapmak için kurumlara başvuru yaptı. Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığının yoğun çalışmalar sonucu çıkartılan yasada şartları uyan adaylar son başvuru süresinin bitmesinin ardından taşeron kadro sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. 5 şubat kadro sonuçlarında başvuru sonuçları açıklanan bir çok kurumda başvurusu ret olanlar ile başvuru sonucu kabul olanları liste halinde adaylara duyuruldu. Binlerce adayın merakla beklediği sonuçlar bir bir açıklanmaya devam ediyor. İşin Olsa ziyaretçilerimize hangi kurumların taşeron kadro sonuçlarını açıklıyor. Ret ve kabul olanlara ait belli olan listeleri açıklamaya devam ediyoruz. Başvuru sonuçlarında kabul edilen adaylar, kurumların açıklayacağı kesin listeler sonrasında sınava alınacaklar. Başvuru ret olanlar ise listelere itiraz edebilirler itiraz sürecine ilişkin takvimi de haberimizden bulabilirsiniz.

4 Nisan tarihine kadar kadroya geçirilmesi planlanan yaklaşık 450 bin işçinin merakla beklediği listeleri açıklamaya devam ediyoruz. Bilindiği gibi 20 Şubat tarihi itibari ile kurumlar değerlendirme sürecini tamamlayacak. Fakat bu sürede yetiştiremeyen kurumlar değerlendirme süreçlerinin sonunda listeleri açıklayacak. 5 Şubat tarihinde sonuçları açıklayan kurumları tablodan bakabilirsiniz. 
 

5 ŞUBAT İTİBARİ İLE BAŞVURU SONUCUNU AÇIKLAYAN KURUMLAR

İL KURUM
İstanbul Eyüp Devlet Hastanesi Müdürlüğü
istanbul il nüfus ve vatandaşlık
Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi ASKİ
Sosyal Güvenlik Kurumu
Batı Adliyesi
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK)
Muş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü
Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü
Sakarya  Sakarya Üniversitesi
Muğla Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğü
Amasya Taşova Belediye Başkanlığı
Hakkari Hakkari Belediyesi,
Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi
Gümüşhane İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü
Gaziantep Polis Meslek Eğitim Merkezi
Kocaeli Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü
İzmir İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü
konya Orman Bölge Müdürlüğü
Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü
Kars Aile İl Müdürlüğü 
Giresun Giresun Üniversitesi
Yozgat Yozgat KYK Müdürlüğü
Muş Muş Genclik ve spor müdürlüğü
Diyarbakır KYK diyarbakır il müdürlüğü

RET OLANLARA KRİTİK ÜÇ GÜN !

İşin olsa sitemizde güncel olan sonuçları sizler için açıklıyoruz. Başvuruda bulunan adaylardan emeklilik hak eden ve başvuruda bulunanlar ile raporlu olduğu için 4 Aralık tarihinde çalışmayanlar başvuruların nasıl sonuçlanacağı konusunda merakla beklemekteler. Başvuru sonuçlarının ardından kesin liselere 21 Şubat tarihinde açıklanacak. Ret olanla ise 21 Şubat ile 23 Şubat tarihleri arasında listelere itiraz edebilecekler.

Son not yukarıda açıklamış olduğumuz listeleri elimizden geldiğince güncel tutuyoruz. Sonuç açıklayan bir çok kurum bulunmakta. Açıkladığımız kurumlar haricinde de açıklanmış olabilmektedir. Başvuru yaptığınız resmi kurum internet sitesinden takip edebilirsiniz. Merak ettiğiniz kurumları yorum yazarak bildirildiğiniz takdirde, sonuç açıkladığında listeye ekleyebileceğiz.