Türkiye Büyük Millet Meclisine gelmesi beklenen kamu kurumları 5 meslek gurubu 3600 ek gösterge için son gelişmeler neler? Sağlık personeli atamalarındaki son durumda mezunlar tarafından takip edilmekte. Meclis gazetecisi Murat Polat durumu köşesine taşıdı işte detaylar..

Kamu kurumlarına memur ve personel atama bekleyen sağlıkçı mezunları Meclis Gazeteci Murat Polat'ın müjdesi haberi veriyorum diye sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamasının ardından personel alımları beklenmeye başladı. Diğer yandan kamu kurumlarında görev yapan 5 meslek grubu; Öğretmen, din görevlisi, sağlık personeli, polis memuru personellerinin ek gösterge düzenlemesi ne zaman çıkacağı henüz kesinlik kazanmadı. İşte gazetesi Murat Polat'ın aktardığı açıklamalar;

Gazetesi Murat Polat yazını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu sorunları en kısa zamanda çözeceğinden eminim. Diyerek tamamladı.

3600 EK GÖSTERGE NE ZAMAN ÇIKACAK?

Son yapılan açıklamalarda Adalet ve Kalkınma Partisi Ömer Çelik konu ile ilgili yaklaşımların pozitif olduğunu aktardı. Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın konu ile ilgili son açıklamasında bugünkü toplantıda 3600 ek gösterge gündemde olmadığını ileriki dönemlerde gündeme gelebileceğini ifade etmişti.

Editör: TE Bilisim