İçişleri Bakanlığından son dakika açıklaması geldi.

30 Büyükşehir ve Zonguldak ilinde 3 günlük sokağa çıkma kısıtlamasına bugün sona erecek. İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre 31 ile giriş ve çıkış kısıtlamasının yeniden değerlendirilmek üzere uzattığı aktartıldı. 31 ile giriş çıkışların yarın kabine toplantısında görüşülmesi belleniyor.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞINDAN AÇIKLAMA;

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada; 18 Nisan 2020 tarihinde 81 il geneline gönderilen şehir giriş çıkış tedbirleri konulu Büyükşehri statüsündeki 30 ile Zonguldak ilinde kara deniz ve hava yolu ile toplu taşıma ve özel araçlarla giriş çıkışların 4 Mayıs saat 24:00'a kadar uzatıldığını aktarıldı.

Cumhurbaşkanlığı Başkanlığında pazartesi günü yapılacak olan kabine toplantısından sonra kısıtlama ile ilgili yeni tedbir kararının ve kapsamı ile ilgili bilgidilendirme yapılacağı aktarıldı.

Umumi Hıfzıssıhha kanunun 282. Maddesi gereğince idari para cezası verilmesi ver aykırılığın durumuna göre ilgili maddeler gereğine işlem yapılması Türk Ceza Kanunun 195. Maddesi kapsamında gerekli adli işlemlerin yapılması konusunda uyarılar yapıldı.

AYRINTILAR GELİYOR!

Editör: TE Bilisim