Operatör firmaları bilindiği üzere müşteri memnuniyetini kazanabilmek ve internetten herkesin yararlanmasını sağlamak için aralıklarla kampanyalar düzenlemekte ve ücretsiz, bedava GB internet fırsatları sunmaktadır. Son günlerde haber sitelerinde çokça çoğan haberlere yönelik içerikleri derledik. Buna göre Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone ücretsiz 30 GB, 50 GB'a kadar hediye internet veriyor. Peki nasıl alınır?

Turkcell 30 GB Bedava İnternet

Turkcell ücretsiz hediye 30 GB bedava internet veriyor. Hediye interneti almak için 0532 000 0000 numarasını telefonunuzdan arayarak başvuru yapabilir ya da SMS olarak ücretsiz bir şekilde Fırsat yazıp 2200'a gönderebilir başvurunuzu SMS aracılığı ile iletebilirsiniz. Başvurunuzdan sonra hattınıza onay verilirse hediye 30 GB sunulacaktır.

Türk Telekom 50 GB Hediye İnternet

Türk Telekom'da Kasım ayı için hediye internet vermeye devam ediyor. Bunun için her hangi bir yere başvuru yapmanıza gerek yoktur. Telefonunuza hemen Türk Telekom Online uygulamasını indirin, telefon numaranız ve şifreniz ile giriş yapın, sağ üstteki hediye kutucuğuna basarak Sil Süpür uygulamasındaki alanı kazıyın ve haftalık 50 GB'a kadar ücretsiz hediye internet kazanın.

Vodafone 3 GB Hediye İnternet

Vodafone'de kampanyalar ile 3 GB'a kadar hediye internet sunmaktadır. Bunun için hemen Vodafone aracılığı ile oluşturulan seviyorum seni testini çözün ve tamamlayın. Bu testi çözdükten sonra Vodafone hattınıza otomatik olarak hediye 3 GB internetiniz tanımlanacaktır.