İstanbul'da yapımına devam edilen 3. havalimanı 29 Ekim tarihinde devasa bir açılış ile hizmete açılacağı bildirilmişti. Milyonlarca yolcunun taşınacağı havalimanı sayesinde bir çok havayolu şirketi de ek seferler düzenleyerek daha çok yolcu taşıyabilecek. Hem yurt içi hem de yurt dışı aktarmaları için kullanılacak olan 3. havalimanı tüm Avrupa ülkeleri üzerinden dikkatli bir şekilde takip edilmektedir. 3. Havalimanının açılmasına çok az bir süre kala İstanbul Belediyesi havalimanı istakimatinde bulunacak ve yolcuların taşınacağı otobüslerin ücretlerinin ne kadar olacağını açıkladı. 

Açıklanan fiyarlara göre en uzak ve en yakın noktalarda yolcular 3. havalimanına taşınacak olup en ucuz otobüs bileti 18 Tl ve en pahalı otobüs bileti ise 30 Tl olacağı açıklandı. Ulaşım konusunda hiç bir sorun yaşanmayacağı hakkında garanti veren İstanbul Belediyesi 10 dakika ya da 15 dakikada bir otobüsler kalkacağını açıkladı.

150'den DAHA FAZLA OTOBÜS HİZMETİ SAĞLANDI

İstanbul'a açılacak olan 3. Havalimanı için 150'den daha fazla otobüs her gün yolcuların ulaşabilmesi için sefer düzenleyecek olup ilgili güzergahlarda 10 dakika aralar ile otobüsler kaldırılacağını açıkladı. Bu otobüsler ile havalimanı ulaşımlarını sağlayacak olan yolcular, en ucuz 18 Tl ve en pahalı da 30 Tl ücret ödeyecekler.

Editör: TE Bilisim