28 Haziran Pazar sokağa çıkma yasağı saat kaçta başlayacak saat kaçta bitecek?

Üniversite öğrencisi adaylarının girmiş olduğu sınavlardan bir tanesi olan YKS sınavı 1. oturumu bugün tamamlandı. Öğrencilerin girmesi gereken diğer Yükseköğrenim Kurumu sınavları oturumları 28 Haziran pazar günü 81 il genelindeki ÖSYM sınav merkezleri tarafından gerçekleştirilecektir. Bu kapsamda dünya genelinde salgın olarak ilan edilen koronovirüsün yayılımının hızının azaltılmasına yönelik olarak bazı önlemler alındı.

81 İL GENELİNE GENELGE GÖNDERİLDİ!

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ilinde valiliklere genelgeler gönderilerek vatandaşların bu konudaki tedbirleri uyuması konusunda gerekli önlemler almaya devam ediyor. Bu konuda geçtiğimiz hafta LGS Sınavı sonrası, bugün TYT oturumu başarıyla tüm Türkiye'de gerçekleşti. Peki yarın 28 Haziran'da Sokağa çıkma saatleri kaçta olacak? Sınırlı saatlerdeki sokağa çıkma yasağı saat kaçta başlayacak akşam kaçta bitecek? YKS sınavı soruları ne zaman açıklanacak? Yarın market, bakkallar açık olacak mı? Tüm Bu soruların cevabı şu şekildedir.

YKS SINAVI SAATLERİ NEDİR?

YKS ikinci oturumu pazar günü 10.15 başlayacak 15.15’te tamamlanacaktır. Pazar günü YDT oturumu ise öğleden sonra 15.45 de başlayacak 17.45 a kadar devam edecek. Bu sebeple sokağa çıkma yasağı da sınav saatine göre şu şekilde açıklanmıştır.

28 HAZİRAN SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI SAATLERİ NEDİR?

28 Haziran Pazar günü sabah 9.30 ile öğleden sonra 18.30 saatleri arasında istisnalar dışında sokağa çıkmak yasak olacaktır. Marketler bakkallar açık olacak mı? Evet vatandaşlar zorunlu ihtiyaçlarını karşılamak üzere en yakın marketlerden alışveriş yapabileceklerdir.

Editör: TE Bilisim