Yaklaşık 3 gündür Türkiye' nib bazı bölgelerinde yoğun kar yağışı söz konusu. Etkisini gösteren olumsuz hava koşulları nedeniyle de 18 ilde bugün itibariyle kar tatili uygulandı. Yarın da beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle bir ilimizden daha kar tatili haberi geldi. 28 aralık 2018 tarihi itibariyle kar tatili olan iller listesine eklenen ilk ilimiz Erzurum oldu. Erzurum' da olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verildi.

Erzurum kar tatili yapacak

28 aralık kar tatili olan iller listesinin ilk ili Erzurum oldu. Kötü hava şartları nedeniyle okullarda eğitim ve öğretime 1 gün sürelik kar tatili uygulaması yapılacağı aktarıldı. Yapılan yazılı açıklamada il genelinde tüm okullarda kar tatili uygulamasının geçerli olduğu bilgisi aktarıldı.

Tüm kar tatili ilan edilen iller

28 aralık cuma tarihi itibariyle ülke genelindeki tüm kar tatili ilan edilen illerin listesine sitemiz isinolsa.com üzerinden erişim sağlayabilirsiniz. 28 aralık kar tatili olan iller listesini gün içerisinde gece geç saatlere kadar güncelliyor, gelen tüm kar tatili haberlerini sizlere ulaştırmaya çalışıyor olacağız...

Bingöl' de eğitime kar engeli

Bingöl valiliği tarafından yapılan açıklamada il merkezi ve ilçelerdeki yağış nedeniyle 1 gün süreyle eğitime ara verildiği aktarıldı.

Adıyaman

Adıyaman' ın Sıncık ilçesinde okullar tatil edildi.

Van

Van' ın Başkale ilçesin de 28 aralık cuma günü kar tatili ilan edilen yerler arasında.

Karaman

Karaman' da devam eden kar yağışı nedeniyle il genelinde okullar 1 sün süreyle tatil ilan edildi.

Elazığ

Elazığ valiliği tarafından yapılan açıklamada " Yoğun kar yağışının devam etmesi, aşırı buzlanma ve don olayı beklendiğinden ilimiz genelinde yarın eğitime bir gün ara verilmiştir. Sevgili çocuklar, bu güzel manzaraların tadını çıkarın ama sağlığınıza dikkat edin. " ifadeleri kullanıldı.

Ardahan

Ardahan' da yoğun yağış nedeniyle il genelinde eğitime 1 gün süreyle ara verilen iller arasında.

Gümüşhane

İl genelinde eğitime 28 aralık cuma günü eğitime ara verilmiştir.

Muş

Muş' un Varto ilçesinde eğitime yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle 1 gün süreyle eğitime ara verildi.

Editör: TE Bilisim